بهترین زمان نوشیدن آب
تندرستان
پیشگیری از آنفولانزا با طب ایرانی
تعریف
شرایطی که در آن بیماری های مسری شایع شود و اپیدمی بروز کند در طب نیاکان «آب و هوای وبایی» نامیده می شود. بروز اپیدمی آنفلوانزا یکی از این موارد است.
آنفلوانزا
این بیماری با علائم تب، سرفه و آبریزش بینی و بدن درد بروز می کند که شبیه سرماخوردگی است ولی علائم آن شدید تر است.
تفاوت های سرماخوردگی و آنفلوانزا
1- مهمترین تفاوت این است که شروع آنفلوانزا بسیار سریع و حاد است به گونه ای که بیمار تاریخ بروز بیماری و حتی ساعت شروع آن را ذکر می کند ولی در سرماخوردگی علائم بتدریج شروع می شود
2- علائم بیماری در آنفلوانزا شدید تر است
راه های پیشگیری از آنفلوانزا
1- عدم تماس نزدیک با بیمار مشکوک
2- جدا کردن ظروف غذایی بیمار
3- استفاده از ماسک (بهتر است این ماسک با کمی سرکه و آب سیر یا پیاز آغشته شده باشد)
4- شستشوی دست ها قبل و بعد از غذا خوردن
افراد مستعد ابتلا به آنفلوانزا
1- افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماری های مزمن، افراد کم خون و کم توان
2- افرادی که جماع بیشتری دارند
3-کسانی که پرخوری می کنند و فعالیت بدنی کمتری دارند یعنی در بدن این ها مواد زاید انباشته شده است
افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوانزا
1- محدود کردن مصرف میوه جات و سالاد و قارچ که سبب تولید رطوبات خام در بدن می شوند
در این مورد مصرف انجیر و مویز بهتر است
2- مصرف آش شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه. این آش مواد غلیظ و زاید بدن را دفع می کند
3- کم کردن مقدار غذا تا از تجمع سموم در بدن جلوگیری شود
4- کاهش مصرف گوشت، لبنیات و تخم مرغ
5- استفاده از تریاقات و پادزهر ها که سموم را از بدن دفع می کنند مثل کمی روغن گاو، اضافه کردن کمی دارچین به چای، مصرف نخوداب بدون گوشت، سیب رنده شده با کمی دارچین
6- پرهیز از فعالیت شدید و خستگی
7- پرهیز از جماع تا حد امکان
8- گذاشتن ظرف حاوی سرکه و پیاز یا سیر قاچ شده (جداگانه) در جاهای مختلف منزل
9- تاب بازی به تحلیل رطوبات زائد کمک می کند
10- پرهیز از مصرف آب سرد
11- استفاده از رایحه های خوش که بر آن تاکید شده است
12- پرهیز از غم و غصه و استفاده از مفرحات مثل گفتگو با دوستان و اقوام یا خوردن کمی سیب و به
13- دود دادن کندر، برگ مورد و مرزنجوش در منزل
14- اضافه کردن کمی سرکه به آب یا جوشاندن آب
مهمترین اقدامات پیشگیری، کم کردن غذا، محدودیت مصرف گوشت و تخم مرغ و شیر، کم کردن جماع، استفاده از رایحه خوشبو، دفع مواد زائد بدن و اطمینان از سلامت آب مصرفی است
غذای بیماران مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
همان آش پیشگفت است و لازم است بدون گوشت باشد به این نوع غذاها در طب نیاکان «مزوّره» گویند.
افزایش ایمنی در مقابل آنفلوانزا
دکتر اردوبادی فیزیولوژیست و سم شناس کهنه کار، سم را این گونه تعریف می کند: «هر ماده ای که نسبت به محیط زنده سلولی نامأنوس و یا زاید بر احتیاج باشد در حکم سم است». بنابراین مواد حاصل از سوخت و ساز مواد غذایی که به طور کامل دفع نشده اند نوعی سم به حساب می آیند که در طب نیاکان به آنها اخلاط ردیئه، فضولات یا رطوبات غریبه می گویند.
این مواد مانع انجام واکنش های بیوشیمیایی درست در بدن شده منجر به مسمومیت سلولی و واکنش های اکسیداسیون می گردند. در این صورت آنتی بادی ها با سرعت کافی تولید نمی شوند و تکثیر گلبول های سفید نیز با تأخیر مواجه خواهد شد.
در این صورت شرایط رشد و تکثیر میکروب ها از جمله ویروس آنفلوانزا مهیا خواهد شد یعنی نقص ایمنی هومورال و ایمنی سلولی و چه بسا این مواد سمی سوبسترای خوبی برای رشد میکروب ها باشد.
بنابراین راهکار افزایش ایمنی در بدن کاهش مواد زاید یا تجفیف بدن است که به طرق زیر قابل دستیابی است:
1- کاهش مقدارغذا تا سموم بیشتری تولید نشود و طبیعت فرصت دفع مواد قبلی را داشته باشد (بر خلاف باور عمومی که برای تقویت بدن در این دوره سعی بر افزایش مصرف مواد غذایی به ویژه در کودکان میشود)
2- اصلاح و تقویت هضم اول، که نقصان آن سبب تجمع رطوبات در بدن می گردد
3- کاهش مصرف میوه و موادی که رطوبات خام در بدن تولید می کنند (مصرف زیاد مرکبات و میوه هایی مثل شلیل و هندوانه نیز مناسب نیست)
4- پرهیز از مصرف آب سرد که مختل کننده تمام هضم هاست
5- ورزش معتدل و تاب بازی
6- خواب مناسب تا آماده سازی مواد زاید برای دفع بخوبی انجام شود
7- پرهیز از اندوه و استرس
8- خوردن موادی که اثر پادزهری دارند که دافع سموم هستند مثل بابونه، دارچین
9- بوییدن مواد خوشبوی طبیعی برای تقویت روح (و اندام رئیسه)
10- افزایش تدریجی پوشاک در فصل سرما تا بدن با مواجه شدن با سرما فرصت تطابق با آن را پیدا کند
11- کاهش جماع که مضرّ هضم اول است
برگرفته از نوشتار دکتر محمد انصاری پور – دانشگاه شاهد، دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران
منابع
در اثر فریاد زدن یا بلند صحبت کردن گاهی خشونتی در حنجره ایجاد می شود که با ورم حنجره یا حتی درد زمان صحبت کردن خود را نشان می دهد برای بهبود این وضعیت توصیه های زیر در طب سنتی مطرح شده است:
- استحمام با آب گرم بصورت روزانه مفید است
- خوردن زرده تخم مرغ عسلی یا زرده تخم مرغ عسلی با شکردر رفع خشونت صدا توصیه می شود
- حریره هایی با شیر و نشاسته و روغن بادام که کم کم خورده شود تا مجاورت حریره با حنجره موجب رفع خشونت آن شود.
- تخم خیار و بادام شيرين و تخم خطمي و كتيرا و مغز بهدانه با لعاب اسفرزه را خیسانده تا لعاب بیاندازد و آنرا کم کم بخورید.
- صمغ عربي و نشاسته و كتيرا و خشخاش سفيد و مغز تخم كدو و بنفشه را آسیاب کرده با لعاب اسفرزه خمیر کنید و به شکل قرصهای بزرگی درآورده و آنرا در دهان بمکید
- لعاب اسفرزه نیم گرم با شکررا آرام آرام بخورید
- انار شیرین را با پوست روی آتش بگذارید و سر آنرا باز کنید و در حین حرارت دادن روغن بنفشه یا بادام شیرین لابه لای آنرا تزریق کنید و آب انار را بخورید.
- شیر تازه با شکر یا ترنجبین در این خصوص مفید است
- غذاهایی را که با اسفناج، باقلا، کرفس، شنبلیله و نخود تهیه می شوند را در این ایام بیشتر مصرف کنید
- سوپهایی که با مرغ چاق درست شده مفید است
- نگه داشتن به دانه و نبات در دهان یا نگه داشتن تخم کتان کوبیده با شکر در دهان در رفع خشونت صدا کمک کننده است
- انجیر خشک را با آب پخته تا ژله مانند شود آنرا صاف کرده با کمی عسل به قوام آورید و آرام آرام بمکید.
- نصف قاشق چایخوری کبابه چینی را جویده و مدتی در دهان نگه داشته و با آب و عسل قورت دهید.
- غذاهایی مانند مویز، خرما، انجیر، چلغوزه، مغز بادام، نیشکر، ماءالعسل و تخم کتان در صاف کردن صدا مفید اند
- از خوردن غذاهای ترش، تند، تیز، شور، چرب و سرخ کرده و قرار گرفتن در معرض دود و گرد و غبار
تندرستان
سلام؛
الحمدلله و الحمد حقّه کما یستحقّه حمداً کثیراً
به لطف خدا و عنایت حضرات معصومین علیهم السّلام، امسال نیز توفیق ارائه سالنامه حجامت، شامل حال پایگاه طب شیعه شد.
درباره سالنامه امسال نکات زیر قابل ذکر است:
1- چنان که در توضیحات حاشیه ای سالنامه نیز اشاره شده است، بر طبق سالنامه نجومی استاد نجومی، روزهای 7 و 14 حزیران که بنابر روایت وارده از امام رضا علیه السّلام از بهترین ایّام حجامت هستند، با روزهای جمعه، 29 خرداد و 5 تیر 1394 مصادفند.
با توجه به سفارش اکید روایات شریف بر پرهیز از حجامت در روزهای جمعه( و به ویژه پیش از ظهر جمعه) توصیه ما به کاربران این است که از حجامت در این دو روز پرهیز کنند؛ چراکه توصیه به حجامت در روزهای 7 و 14 حزیران، یک توصیه استحبابی و نه واجب است امّا خطرات ذکر شده در روایات برای حجامت روز جمعه بسیار جدّی و مهلک هستند.
در صورتی که به هر دلیل، بر انجام حجامت اصرار دارید، بهتر است آن را به عصر جمعه موکول کنید و البته رعایت موارد توصیه شده در روایات(یعنی صدقه دادن، ذکر شریف صلوات و قرائت آیت الکرسی) هم اکیدا مدّنظر قرار گیرد. البته باز هم تاکید می کنیم که بهتر است از حجامت در روز جمعه صرف نظر شود.
امّا بر طبق سالنامه استاد مصباح زاده، روزهای 7 و 14 حزیران، با روزهای شنبه،30 خرداد و 6 تیر 1394 مصادف هستند که حجامت در آنها بلامانع است.
شاید راه حل بینابینی این باشد که کسانی که تمایل به حجامت در این روزها دارند، امسال، همگی، «رجاءً»، سالنامه استاد مصباح زاده را ملاک قرار دهند تا ان شاء الله به توصیه امام معصوم علیه السلام نیز عمل کرده باشند.
2- چنان که در عنوان سالنامه نیز تاکید شده است، زمان های درج شده در این سالنامه، تنها از احادیث شریف اهل بیت علیهم السّلام استخراج شده اند و زمان های مناسبی که در کتب طبّی قدیم یا در تقاویم نجومی برای حجامت مطرح شده و می شوند مدّنظر ما نیستند.
3- سعی ما در طرّاحی این سالنامه بر این بوده است که با اطّلاع رسانی صحیح، از گسترش تبلیغات غلط بسیاری از مراکز طبّ سنّتی که برای حجامت، انواع تمهیدات زمانی ناصحیح را رواج می دهند جلوگیری کنیم. دوست داشتم مطلب مفصلی در تحلیل این خطاها بنویسم که متاسفانه توفیق یار نشد. ازجمله این موارد می توان به اعلام ایام ویژه حجامت اطفال؛ اعلام هفتم و چهاردهم حزیران به عنوان بهترین روزها برای حجامت، آن هم از قول امام معصوم، علیه السّلام؛ اعلام هفته حجامت حزیران و ... اشاره کرد.
لذا از تمام کسانی که به هر نحو، در اشاعه این سالنامه و تلاش در راه تصحیح فرهنگ حجامت شریک می شوند سپاسگزاریم. مطمئن باشید که استفاده از این سالنامه حتّی با نامی غیر از طبّ شیعه هم موجب خوشحالی ما خواهد شد. اگر کاربران محترمی تمایل داشتند به فایل لایه باز این سالنامه دسترسی داشته باشند، می توانند از طریق شماره تلفن 02136277010، با سرکارخانم آخوندی، طراح محترم سالنامه هماهنگ کنند.
در پایان لازم می دانم مثل هر سال، مراتب سپاس بی دریغ خود را به سرکارخانم آخوندی، طرّاح هنرمند و خوش ذوق این سالنامه، تقدیم کنم.
ت
در سالهای گذشته یادداشتی تحت عنوان “قمر در عقرب چیست ؟ واقعیت یا خرافه ؟” در این سایت درج گردید که حاوی یک سری اطلاعات دینی و نجومی در خصوص چیستی این پدیده شگفت انگیز و نیز منهیّات این روزها و همچنین واقعیت دو یا چهار روز بودن ایام قمر در عقرب می باشد که مطالعه آن خالی از لطف نیست لذا امسال نیز همانند سنوات گذشته با توجه به درخواست مخاطبین ، بر آن شدیم تا روزهای قمر در عقرب سال ۹۴ را جهت استفاده همگان در این سایت درج نماییم ، فقط لازم به ذکر است که حتماً می بایست چند ساعتی از هر طرف احتیاط گردد.
جهت مشاهده روزهای قمر در عقرب سال ۹۳ نیز اینجا کلیک نمایید
1-قند لطیف(گلوکز) 2-هوای لطیف(اکسیژن)
1-قند لطیف(گلوکز):
قندی ست که امروزه به ان گلوکز می گویند که در عسل به صورت خالص تر وجود دارد . میگویند مغز مثل اهو میماند ، اهو بین علف خواران تنها حیوانی ست که فقط سرشاخه های گل دار و بخش لطیف گیاه را میخورد .
غذای مغز ما هم باید لطیف باشد و اگر حاوی گلوکز نباشد کم می اوریم و دچار ضعف و اشتباه در حس و حرکت میشویم
موادی که دارای قند لطیف(گلوکز) هستند عبارتند از:
-عسل -شیره ها(انگور،توت،خرما) -شکر سفید -میوه ها
بهترین و مناسب ترین نوع مصرف گلوکز که مناسب برای همه میباشد اسفاده از عسل میباشد.
2-هوای لطیف(اکسیژن) :
یکی از راه کار های مناسب برای استفاده مناسب مغز از هوای لطیف، تنفس طبی ست به این صورت که : به صورت عمیق تنفس میکنیم و به مدت 5 ثانیه نفس خود را حبس میکنیم و بعد، ارام ،ارام نفس خود را تخلیه میکنیم و 2 ثانیه به ریه ها استراحت می دهید و سه نفس ارام (معمولی) میکشیم. این عمل را تا ده بار انجام میدهیم.
اموزه های بالین استاد عبادیانی
گردن پیامکی "Text neck"
محصول آسیب موبایل به ستون مهرهها
.
.
.
.
محققان می گویند که خم کردن سر برای استفاده از تلفن همراه ممکن است به مرور زمان باعث بروز آسیب در گردن، ستون مهرهها و نخاع می شود.
آنها شیوع درد و ناراحتیهای گردن را که نتیجه خم کردن طولانی سر برای استفاده از موبایل و تبلت و وسایل مشابه است، گردن پیامکی (Text neck) لقب دادهاند.
پژوهشگران در مرکز بازتوانی جراحی نخاع نیویورک، با شبیه سازی کامپیوتری سر و گردن، به تاثیر خم شدن سر بر گردن پرداختند و دریافتند هر چه سر بیشتر به جلو خم شود، فشار بر گردن و شانه بیشتر است.
این بررسی نشان داد که خم کردن سر برای زدن پیامک باعث افزایش فشار بر ماهیچه ها و رباطهای گردن میشود و به مرور زمان درد و مشکلات دیگر ایجاد می کند.
سر انسان به طور طبیعی بین ۴.۵ تا ۵.۵ کیلوگرم وزن دارد. اما با تغییر زاویه سر و خم کردن آن به سمت جلو این وزن، یا به عبارت دیگر فشاری که به گردن وارد می شود افزایش پیدا می کند.
یکی از شایعترین علل درد گردن فشاری است که به علت وضعیت نامناسب سر و شانه به ماهیچه ها و رباط های گردن وارد میشود.
زندگی ساکن و کم تحرک و گذراندن ساعت های طولانی جلوی کامپیوتر هم باعث افزایش شیوع این مشکل شده است.
برای اینکه سر در وضعیت سالم قرار داشته باشد، گوش ها باید در راستای شانه باشند و سینه به جلو و شانه ها به عقب کشیده شده باشند.
با از بین رفتن قوس طبیعی گردن، احتمال پارگی، تخریب و فشار و فرسودگی در ساختارهای گردن زیاد می شود و ممکن است سردرد، گردن درد، دست درد و اختلال حس ایجاد شود.
یک دانش آموز ممکن است سالی ۵۰۰۰ ساعت را در وضعیت نامناسب بدن صرف مطالعه کند.
محققان میگویند که این روزها هر فرد به طور متوسط حدود دو تا چهار ساعت در روز (سالی هفتصد تا ۱۴۰۰ ساعت) سر را برای استفاده از موبایل یا وسایل دیگر به جلو خم می کند، از این رو نمیتوان تاثیر آن را بر روی گردن و شانهها نادیده گرفت.
شاید پرهیز از این کار در زندگی امروزی چندان میسر نباشد، اما آگاهی از اینکه باید تا حد ممکن از خم کردن سر و زیر فشار گذاشتن گردن خودداری شود ممکن است به کاهش عوارض گردن و شانه کمک کند.
سامی مارگو، از انجمن فیزیوتراپی بریتانیا می گوید: "مردم امور زندگی خود را با پیامک پیش می برند اما از این غافل می شوند که باید به خود استراحت هم بدهند."
"وقتی که چانه خود را به سینه می چسبانید تمام ساختار گردن و شانه را زیر فشار قرار می دهید."
"این کار به مرور زمان و در کنار زندگی کم تحرک و ساکن، می تواند عواقب جدی در پی داشته باشد."
عقد دائم و موقت، انجام مسافرت،اقدام برای بچه دار شدن (انعقاد نطفه)، افتتاح کار و کسب، تعیین و تغییر نام و گذاشتن سنگ بنا و کلا انجام هر یک از کارهای اساسی در روزهای نحس و قمر در عقرب(حدود ۴٫۵ روز در ماه) هم از نظر دینی و هم از نظر منجمین، توصیه نمیشود!
رسول اکرم صلوات الله و سلامه علیه وآله فرمودند :
هر کس برخدا توکل کند و هیچ گاه ملاحظه سعادت و نحوست روزها را ننماید خداوند او را یاری خواهد نمود و عهده دار او خواهد شد به ویژه اینکه صدقه نیز بپردازد زیرا صدقه نحوست را از بین میبرد.
مرزنگوش؛ درمان رطوبتهای دِماغی
نام علمی: Origanum vulgare L.
نام انگلیسی: Sweetmarjoram
خانواده: (نعناع) Lamiaceae
گیاهی پایا و معطر از خانواده نعناع Lamiaceae که تمام گیاه دارای عطر خوشایند و بوی مطبوع معطری شبیه آویشن می باشد.
از نظر حکمای طب سنتی طبع مرزنگوش گرم و خشک است.
خواص و آثار:
1. آشامیدن دم کرده آن بازکننده انسداد و گرفتگی های دِماغی (مغزی) و رافع سردرد سرد بلغمی و سوداوی است و زکام را قطع می کند .
2. عرق مرزنگوش به خاطر طبیعت گرم خود، بازکننده انسداد و گرفتگی های مغزی و درمان برخی سردردها می باشد .
3. کسانی که مبتلا به بی خوابی هستند و شبها خواب آرام و راحت ندارند و یا اینکه به درد شدید میگرن دچارند یا مبتلا به زکام مغزی شده اند مرزنجوش بهترین داروی شفابخش برای آنها می باشد.
4. مالیدن مرزنگوش با حنا در تسکین سردرد اثرى نیکو دارد.
5. مالیدن آن به چشم برای پیشگیری از شروع نزول آب در چشم و ضعف باصره مفید است.
6. دم کرده ۲ قاشق غذاخوری سرشاخههای خردشده گیاه در نیم لیتر آب جوش در درمان سیاه سرفه و سایر سرفهها و اسهال بهکار میبرند.
7. از دمکرده آن به شکل غرغره برای رفع التهاب دهان و گلو و به شکلمالیدنی برای زخمها بهکار میرود.
8. برای رفع سنگینی معده، نفخ و ناراحتیهای کبدی توصیه میشود. در موارد بیاشتهایی، ناراحتیهای هاضمه یا صفراوی مؤثر است.
9. در استعمال خارجی از اسانس آن بهصورت پماد برای ضدعفونی کردن زخمها و در تسکین رماتیسم و دندان درد و گوش درد در استعمال موضعی آن مصرف دارد.
10. ریختن چند قطره از اسانس آن در گوش یا قرار دادن پنبۀ آغشته به آن در گوش باز کنندۀ مجرای گوش می باشد.
11. جوشانده ۲۰ تا ۳۰ گرم سرشاخههای گلدار آن در یک لیتر آب را با عسلشیرین کنید. خوردن ۳ تا ۴ فنجان از این محلول بین غذاها برای بیماران مبتلا به تنگی نفس توصیه شده است.
12. استنشاق این گیاه عطسه آور و اشک آور بوده و در درمان سردرد ناشی از سرماخوردگی مفید می باشد .
13. خوردن دم کرده آن فرح آور است و برای درد سینه و سرفه و تنگی نفس و درد قلب و تحلیل نفخ و گاز و بادها و سختی در ترشح ادرار و حیض نافع است.
14. از دم کرده ۱۰ تا ۲۰ گرم سرشاخههای گلدار به مدت ۱۰ دقیقه در یک لیتر آب جوش پس از صاف کردن و با عسل شیرین کردن برای درمان بیماریهای دستگاهتنفسی، بهعنوان صافکننده خون و نیز برای تسهیل هضم و تسکین دردهای ماهانه، روزانه سه فنجان تناول نمایید.
15. مرزنگوش وحشی توسط چینیها برای استفراغ، اسهال، یرقان و خارش استفاده میشود. از تیره نزدیک مارجورام بوده و برای درد مفاصل، سرفه و به عنوان شربت سینه استفاده میشود.
16. خشکیده مرزنگوش را با عسل مخلوط کنند و بر پوست بمالند لکههای سیاه خونی و لکههای سبز رنگ خونی را بر میدارد و به ویژه برای زدودن لکههای خونی زیر چشم بسیار مفید است.
17. ارسطو خواص زیادى را به آن نسبت داده که مهمترین آن خواص تقویت معده، بادشکن، معرق و ضدتشنج است.
18. روغن مرزنگوش عفونت گوش را برطرف میکند و مالیدن آن به صورت موضعی باعث رفع تشنجات عصبی یا پرش موضعی میشود و عصب و عضلات را نرم میکند.
19. پخته شده آن به صورت ضماد، جای زخم و سالک که روی پوست مانده باشد را از بین میبرد.
کاربرد بهداشتی- آرایشی
شاداب کننده: سه قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک را داخل قوری یا کتری دارای 750 میلی لیتر آب است بجوشانید. سپس آن را صاف کرده و با کمی گلاب مخلوط کنید و داخل تشت بریزید و صورت را داخل تشت قرار دهید و با آن آب صورت را بشویید .
برگرفته از سایت انجمن تحقیقات طب سنتی
|
لیست غذاهای مفید و مضر برای افراد مبتلا به غلبه سودا
البته این لیست کلی است و بهتر است در موارد مورد شک با پزشک متخصص طب سنتی مشورت نمایید.
برای مطالعه علایم غلبه اخلاط اینجا کلیک نمایید.
غذاهای مضر
گوشت گاو |
گوشت گوساله |
گوشت قرمز زیاد |
ماهی شور و دودی |
سوسیس و کالباس |
ترشیجات و هرچه ترش است |
لیمو ترش و آبلیمو |
آبغوره |
سرکه کم |
ماست ترش |
شوریجات |
پنیر شور |
نمک زیاد |
کشک |
سیر و پیاز خام (زیاد) |
میوههای ترش |
پرتقال ترش |
انار ترش |
گریپ فروت |
|
هندوانه |
گوجه فرنگی بیش ار 1 عدد |
خیار بیش از2عدد |
کلم و گل کلم |
بادمجان |
کیوی |
لوبیا سبز |
ذرت |
الو (زیاد) |
هلو (زیاد) |
قارچ |
عدس |
حبوبات زیاد |
چای پر رنگ |
|
سس |
غذاهای مانده |
خرما بیش از 2 عدد |
|
|
در برخی موارد ضرر این مواد غذایی با استفاده از مصلحات برطرف می شود.
توجه:از ترشیجات لیموترش، آبلیمو و آب نارنج در حد کم مشکلی ندارد.
غذاهای مفید:
کبوتر |
بره |
گنجشک |
مرغ |
|
|
توت |
سیب |
طالبی |
به رسیده |
آلوی شیرین |
|
گلابی |
خربزه |
شیره انگور |
انگور |
آب نارگیل |
|
نعناع |
ریحان |
ترخون |
مرزه |
|
|
تره |
کرفس |
کنگر |
چغندر |
کدو |
|
بادام |
فندق |
توت |
کشمش |
مویز |
انجیر |
هل |
دارچین |
|
|
|
|
گندم |
برنج |
فرنی بادام |
نخودآب |
|
|
مربای عسلی بالنگ |
مربای انجیر |
شکر |
عسل |
|
|
ماست شیرین |
خامه |
پنیر کم نمک |
کره |
زرده تخم مرغ |
|
مطلب مرتبط یافت نشد. |
هوالشافی
از طیبات (حلال وپاکیزه)بخورید تا میتوانیدعمل صالح انجام دهید(توانای در انجام کار خوب منوط به خوردن غذای طیب است51سوره مومنون)
پرورش مرغ (خباثت در دنیای مدرن)
1-رشد سریع 45روزه بجای 5ماهه
باتزریق هورمونهای رشد این کار صورت میگیرد وچون کبد کارخانه آن است این هورمونها پس از مصرف گوشت مرغ وارد بدن ماشده ومستقیما به کبد رفته وبیشترین آسیب را به مهمترین عضو تولیدی بدن میرسانند ودر پی ان باعث جهش در سلولهای بدن وتکثیربیرویه ونهایتا انواع سرطانهامیگردد.
2- بر هم زدن تعادل طبیعی زندگی
باروشن گذاشتن دائم چراغ مرغداریها مرغها دائم در حال خوردن هستند(مانند انسانی که دائم در حال کارباشد)وچون سیگل طبیعی خواب وبیداری ندارند این امر باعث تجمع اسید لاکتیک در بدن آنها گردیده که پس از مصرف مرغ وورودبه بدن آسیب شدید سلولی میگردد.
3-تغذیه حرام ونجس
قبلا ماهیگیری ها درحین جمع کردن تور ماهیگیری ماهی های حرام را به دریا باز میگردانند ولی امروزه ماهی های حرام رانیز صید کرده ودر کارگاهای خاص خشک نموده سپس آنها را پودر کرده ودر امر تغذیه طیور استفاده میکنند.
4-ذبح مرغ مرده
مرغها قبل از کشتار در حوضچه های کوچک در حوضچه های کوچک حاوی آب آهک (اصطلاحا برای ضد عفونی )دارای برق حدود50-60ولت قرار میگیرندتا بدن آنها بیحس شده تاحین آویزان بودن وارونه از ناحیه پاهادر حین عبور سریع (ثانه ای 2مرغ)ومعلق بودن در مسافت زیاد وعبور برق از بدن آنها حدود نود درصد مرغها قبل از ذبح مرده اند (طبق اظهارنظر یکی از مسئولین بهداشت دانشگاهی شهید بهشتی در اردیبهشت1391)
کیست تخمدان و درمان آن توسط متخصص طب سنتی
علل بروز کیست تخمدان چه میباشد ؟
کیست تخمدان عموما ناشی از غلبه رطوبت و سردی در ناحیه تخمدانهاست و یکی از شایعترین عوامل ایجاد ان استحمام در ایام قاعدگی میباشد.
بسیاری از افراد مبتلا به کیست تخمدان با ترک این عادت غلط - که امروزه
رایج شده و تاکید دارد که به بهانه حفظ بهداشت بدن در ایام قاعدگی همه روزه
استحمام شود - درمان میشوند.
به گفته قدیمی ها استحمام زمان پریود باعث لق شدن کمر است! لق شدن یا سستی
کمر میتواند به صورت کمر درد ها سستی و احساس کوفتگی کمر احساس بی روح شدن
کمر خود را نشان دهد.
حتی در برخی منابع دیده شده که دست زدن به آب سرد در ایام قاعدگی منع شده و
برای سلامتی زن بسیار مضر میباشد چراکه در ایام قاعدگی سردی بر مزاج زنان
غلبه میکند و حتی از شستشو و طهارت بدن با آب سرد نیز باید خودداری نمایند.
از علل دیگر بروز کیست مصرف اغذیه سرد در ایام قاعدگی از جمله میوه هایی
مثل خیار و گوجه فرنگی، عدس، کاهو، مرکبات ماست و دوغ است. همچنین مصرف
زیاد غذاهایی مثل ماکارانی، لازانیا، قارچ، پنیر پیتزا، بادمجان و هر غذایی
که باعث تولید خون غلیظ شود به طور کلی برای این افراد مضر است.
همچنین چهار زانو نشستن در مکانهای سرد و سفت و مرطوب مثلا روی سیمان و پله
و موکت و چمن و داخل حمام میتواند باعث جذب رطوبت و رشد کیست در تخمدانها
شود.
از علائم کیست تخمدان بی نظمی های ایام قاعدگی و عموما الیگومنوره یا دیر به دیر پریودشدن میباشد.
در دختران نوجوانی که قاعدگی دیر به دیر و نامنظم دارند بهتر است از طریق سونوگرافی علت آن مشخص شود.
چه کیستهایی را میتوان با داروی گیاهی درمان کرد؟
نکته قابل توجه طی درمان کیست تخمدان این است که در مراحل اولیه مصرف دارو اگر سونوگرافی مجدد چک شود ممکن است افزایش سایز کیست گزارش شود با پیشرفت درمان کیست منفرد بزرگتر و نرم تر شده و ممکن است به چند کیست کوچکتر تبدیل شود پس در صورت مشاهده افزایش سایز یا تعداد کیستها طی درمان نگران نشوید این از علائم تاثیر دارو میباشد با ادامه درمان کم کم کیست ها محو خواهند شد.
مراکز معتبر درمان کیست تخمدان:
درمانگاه طب سنتی بیمارستان امام خمینی (خانم دکتر شفایی)
بیمارستان شهدای تجریش (دکتر نرگس گرجی)
درمانگاه طب سنتی هروی (خانم دکتر مکبری نژاد)
طرح اول: رادیوتراپی پروستات
طرح دوم: تاخیر در قاعدگی
طرح پنجم: سینوزیت مزمن
بیماران سینوزیت مزمن می توانند برای درمان با داروی گیاهی به کلینیک ENT بیمارستان امام خمینی مراجعه و یا در ساعات اداری با شماره 09121389368 تماس حاصل کنند.
طرح ششم: یبوست مزمن
یماران با یبوست مزمن ( بیشتر از 3 ماه) بین 18 تا 50سال می توانند برای
درمان با طب سنتی می توانند روزهای یک و سه شنبه ساعت 30 /10 الی 14 به
کلینیک طب سنتی بیمارستان بوعلی سینا، شهرستان ساری مراجعه نماینمد.
تندرستان